Gyermekpszichodráma Budapest

Bánki Fanni

Gyermekgyógyász szakorvosjelölt és pszichodráma asszisztens vagyok, jelenleg elsősorban két kisgyermek édesanyja. Várandóságaim és a szüléseket követően nagy segítség volt, hogy egy pszichodráma csoport tagja lehettem. Szeretnék más (leendő) anyáknak is hasonló segítséget nyújtani.

Gyermekpszichodráma Budapest

Gál Nóra

Zenepedagógus, gyerek- és felnőttpszichodramatista vagyok.

Gyakorló jogászként azt is érzékelem, hogy nemcsak a gyerekeknek, hanem a szülőknek sincs könnyű dolguk például egy válás vagy iskolaváltás során. Éppen ezért nagyon fontosnak tartom a gyerekterápiában a szülőkkel történő kapcsolattartást is. Három általános iskolás fiam van, így minden pillanatban érzékelem a szülői lét szépségeit és nehézségeit.

Gyermekpszichodráma Budapest

Patyi Ágnes

Drámapedagógus, gyerekpszichodramatista és Kulcsár-féle komplex mozgásterápiás fejlesztő vagyok.

Gyermekpszichodráma Budapest

Sindulár Szabina Erika

Pszichológus, klinikai és mentálhigiéniai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus jelölt, valamint pszichodráma asszisztens és gyászfeldolgozó csoportvezető vagyok. A Pest Megyei Pedagógiai Szakszolgálatnál dolgozom és emellett integratív gyermekterapeuta képzésben veszek részt.

Gyermekpszichodráma Budapest

Vellainé Gombos Irén

Több mint 25 éve dolgozom tanítóként. Az utóbbi időben a figyelmem a tanulási nehézségek leküzdése felé fordult, ezért keresem a segítő terápiákat, melyekkel megkönnyíthetem tanulóim iskolai munkáját, sikeresebbé tehetem őket. Kulcsár-féle komplex mozgásterápiás fejlesztő vagyok.